Druga część Wyrobu konserw w słoikach i puszkach. Rozpoczynamy przedsprzedaż - Wydawnictwo GAJ

Druga część Wyrobu konserw w słoikach i puszkach. Rozpoczynamy przedsprzedaż

Dziczyzna i 170 nowych przepisów – 15 stycznia 2023 roku odbierzemy z drukarni drugą część napisanej przez Krzysztofa Leśniewskiego serii “Wyrób konserw w słoikach i puszkach”. Na tych, którzy zamówią ksiażkę w przedsprzedaży czeka niespodzianka od wydawcy, autograf autora oraz… nieco niższa cena.

Z przyjemnością oddaję w Państwa ręce kolejny zbiór porad i przepisów na konserwy. Tym razem skupiam się na recepturach dotyczących dziczyzny, wołowiny, darów lasu, polskich wód oraz zwierząt i roślin hodowanych i uprawianych w Polsce od dawna. Podobnie jak w poprzedniej części, nie brakuje kulinarnych ciekawostek. Myślę, że wiele z prezentowanych dań da Państwu dużo radości, ale też niekiedy pozytywnego zaskoczenia. W tej części, tak jak i poprzedniej, znajdziecie Państwo wiele ciekawych i zaskakujących dań. Tak jak w przypadku pierwszej części – “Wyrobu konserw…”, inspirację znajdą tu preppersi, kamperowcy, kierowcy samochodów ciężarowych, osoby lubiące piesze wycieczki. Ostatnie miesiące pokazują, że konserwy to także pomysł na … własny biznes. Oferowane na co dzień dania utrwalają restauracje. Powstają wyspecjalizowane sklepy internetowe oferujące żywność w puszkach i słoikach – pisze we wstępie autor, Krzysztof Leśniewski.

Nowy poradnik Krzysztofa Leśniewskiego to kolekcja sprawdzonych przepisów. Instrukcje napisane są bardzo prostym językiem. Autor prowadzi czytelnika “za rękę” i krok po kroku. Książka wydana jest w formacie B5, będzie mała 264 strony i miękką oprawę wzmacnianą zakładkami. W przedsprzedaży dostępna będzie tylko w naszym sklepie, sprawdź: Wyrób konserw w słoikach i puszkach. Dziczyzna i 170 nowych przepisów

Potem znajdziecie ją w zaprzyjaźnionych sklepach internetowych oraz na Allegro.

Wyrób konserw w słoikach i puszkach, cz.2: Dziczyzna i 170 nowych przepisów. Okładka
Wyrób konserw w słoikach i puszkach, cz.2: Dziczyzna i 170 nowych przepisów. Wnętrze
Wyrób konserw w słoikach i puszkach, cz.2: Dziczyzna i 170 nowych przepisów. Wnętrze
Wyrób konserw w słoikach i puszkach, cz.2: Dziczyzna i 170 nowych przepisów. Wnętrze

Oto kilka apetycznych zdjęć konserw,  na które przepisy znajdziecie w książce

Mielonka z sarniną
Mielonka z sarniną

Gulasz wołowy z kaszą

Sernik brownie w słoiku

Scroll to Top
Polityka Prywatności
(c) 1993-2023 Wydawnictwo Gaj   |   wykonanie: BioBRND.pl