Żurek, tarta, sernik, pasty jajeczne i bezsernik – to tylko niektóre z tematów, które rozwijamy w najnowszym numerze Biokuriera. Czasopismo, w nakładzie 27 000 egzemplarzy, dostępne jest w sklepach eko na terenie całej Polski.
Biokuriera zamawiać można również w prenumeracie. Pismo udostępniamy także on line, tak aby dało się czytać je na każdym urządzeniu (np. telefonie lub tablecie).
Oto lista tematów najnowszego numeru:
- Żurek. Smak tradycji
- Pasty jajeczne. Zaproś wiosnę do kuchni
- Sernik czy bezsernik
- Pięć faktów o tarcie
- Wielkanoc i… alergia na jajka
- Wiosna – czas na zmianę nawyków żywieniowych
- Jajko i naturalna pielęgnacja włosów
- Polski folklor inspiruje na EXPO w Dubaju
- Internet i dziecko. Rozmowa z psychologiem
- Newsy i nowości produktowe
Przeczytaj najnowszy numer Biokuriera online